OM OS

EN VEJ GENNEM JUNGLEN AF KOSTTILSKUD

JUNI 2017

Da Christina bliver mor, anbefaler hendes sundhedsplejerske, at give lille Axel D-vitamin dråber

JULI 2017 / SAMME DAG

Simone har svært ved at rådgive Christina i en jungle af kosttilskud 

MAJ 2018

De tænker "det må kunne gøres bedre", og får ideen om at lave en mærkningsordning for kosttilskud 

JULI 2017

Christina tager på apoteket for at få hjælp til at vælge 

D-dråber af hendes studieveninde Simone

AUGUST 2017

De kaster begge håndklædet i ringen. Det er fuldstændig uoverskueligt at gennemskue, hvilken kvalitetskontrol et kosttilskud har gennemgået

OKTOBER 2018

De starter virksomheden CertifiedVital og udvikler Lærkemærket 

HOLDET BAG 

Lærkemærket er grundlagt af to danske kvinder. Christina Lehto er farmaceut, uddannet Cand. Pharm. Udover at gå op i sikring af kvalitetskontrol og analyser, er hun mor til to små rollinger. 

Simone Renée Jensen er CEO og udannet Cand. Pharm. Hun udfylder alle funktioner i virksomheden i tæt samarbejde med Christina Lehto. Og så er hun en energibombe og meget snaksalig. 

 

Vi kæmper for at fremme større gennemsigtighed i markedet for kosttilskud og skaber åbenhed mellem producent og forbruger. Certificeringen supplerer og skærper den eksisterende lovgivning i krav til analyser helt ned på batchniveu. Lærkemærket er en uvildig tredjepart certificering, som du som forbruger kan stole på. 

 

Lærkemærket er en mærkningsordning, som tester og certificerer, så du kan træffe et informeret valg, når du handler kosttilskud. 

 

UDVIKLET AF EKSPERTER

SIMONE RENÉE JENSEN

CEO & FOUNDER | CAND.PHARM.

Med Lærkemærket kombinerer jeg min farmaceutiske baggrund med mit engagement for marketing og kommunikation. Med fokus på formidling arbejder jeg hver dag mod at skabe en åbenhed, gennemsigtighed og bedre oplysning i markedet for kosttilskud, som både er til gavn for producent og forbruger.

CHRISTINA LEHTO

FOUNDER | CAND.PHARM.

Med Lærkemærket kombinerer jeg min farmaceutiske baggrund med min forretningsforståelse fra HD 1. del. Med fokus på sundhed, arbejder jeg hver dag for at give forbrugerne muligheden for at træffe et oplyst valg, når de vælger kosttilskud til sig selv eller familien.

KONTAKT OS

 

+45 60 22 18 09

PÅ HVERDAGE FRA 9-17

SIMONE@CERTIFIEDVITAL.DK

SVARTID MAX 24 TIMER

KIG GERNE FORBI, VI ER MEGET SOCIALE

  • Instagram
  • Facebook

CERTIFIEDVITAL

KØBENHAVN

CVR: 39914506

© 2019 ALL RIGHTS RESERVED