BAGOM LÆRKEMÆRKET

 

ET OPGØR MOD ET UGENNEMSIGTIGT MARKED

Danskerne er vilde med at spise kosttilskud.

Vi supplerer dagligt kosten med vitaminer og mineraler i pilleform, med pulver, tabletter og væske som aldrig før. 

 

Vores store forbrug af kosttilskud har desværre ikke betydet tilsvarende gennemsigtighed i markedet. Produktion og distribution af kosttilskud reguleres i dag på lige fod med normale fødevarer - til trods for, at kosttilskud indeholder store koncentrationer af næringsstoffer og en lang række af vitaminer, som kræver en medicinsk baggrundsuddannelse at forstå. 

LÆRKEMÆRKETS FILOSOFI ER REN

måger

LESS IS MORE

Filosofien bag Lærkemærket er 'Less is More', da vi er af den overbevisning, at kosttilskud bør være med så lidt indhold af forurenende stoffer som muligt.

Derfor har Lærkemærket sat ekstra skrappe krav til mængderne af bl.a. tungmetaller dit kosttilskud.

Vi er af den overbevisning, at det skal være nemt at træffe et oplyst valg, når du handler kosttilskud. 

VIDENSKAB

Videnskab, forskning og data er grundpillerne i Lærkemærket. Vores grænseværdier for forurenende stoffer tager udgangspunkt i den seneste forskning og viden indenfor kosttilskud. 

 

Alle kosttilskud med Lærkemærket er testet af verdens førende uafhængige laboratorier.

Forsker på Computer

DER ER FORSKEL

Lærkemærket beskytter alle aldersgrupper, der spiser kosttilskud, fra de mest sårbare grupper som børn, gravide og ammende til voksne. 

Hos Lærkemærket mener vi ikke, at et barn bare er en lille voksen. Spæd- og småbørn er særligt påvirkelige over for uønskede forurenende stoffer i maden, da selv et lille indtag i form af fx kosttilskud, vil kunne resultere i et relativt stort indtag af uønskede stoffer set i forhold til børnenes lave kropsvægt.

 

Lærkemærket tager hensyn, ved at fastsætte grænseværdier for de enkelte forurenende stoffer baseret på alder, vægt samt den nyeste viden om stoffet og dens effekter i og på kroppen.